undernull logo hvit

UnderNull var en nettbutikk som ble drevet i 3 år under Protex AS. UnderNull ble godt kjent for sine varme ullsko som Nesnalobben, Femundlabben og Røroslabben.
Alle varene du kunne kjøpe på undernull.no finner du nå her på protex.no sammen med mye annet fint.

Hva er Undernull?

UnderNull.no var en nettbutikk med hovedvekt på sko, men vi hadde også et godt utvalg av tilbehør, klær og interiør. Alt dette finner du nå her på protex.no.

Endel av utvalget kan brukes året rundt og noen av dem egner seg best i vinterhalvåret. For å nevne noe av det vi har; ullfleece-klær, islender, ullundertøy i merinoull, sko av ullfilt, lue og votter i merinoull.

I mange år nå har vi sendt ut varme sko og klær til fornøyde kunder i Norge og til mange andre land. Både på Jan Mayen, i Antarktis og i Alaska går det folk rundt i Nesnalobber nettopp fordi de ikke vil fryse på føttene.

Nesnalobben er en god, gammel traver som mange kjenner fra det ble startet produksjon i Nesna midt på 1950-tallet. I dag ligger produksjonen i Estland. Etter hvert fikk vi lyst til å designe egne modeller av sko i ullfilt, og både Røroslabben og Femundlabben så dagens lys på tegnebordet i Ålen i 2012.

Bedriften bak UnderNull

Protex AS er en norskeid familiebedrift som siden 1966 har produsert ulike produkt i tekstil til et bredt spekter av kunder. All produksjon foregår ved vår datterbedrift Protex Balti AS i Estland der vi har ca. 200 ansatte. Merkevaren Figura eies av Protex AS. Les mer om Protex AS.

Vi har ingen fysiske butikker, men vi har utsalg av varer ved kontoret vårt, så stikk gjerne innom oss i Ålen hvis du er på de kanter og vil se utvalget vårt. Finn oss på kartet.

Utvalgte bestselgere

Populære merker

hvit femundlabben logo i grønn sirkel
hvit ragnarok logo i oransje sirkel
hvit røroslabben logo i rød sirkel
hvit nesnalobben logo i mørk grønn/svart sirkel
synåla logo på rød bakgrunn