Bytte og retur

Vi har enkel retur med PostNord sine satser som er fra 69,- (inntil 5 kg) -pr 12/4-24.
Returskjema ligger vedlagt i pakken din.

Du er når som helst velkommen til å returnere varene i inntil 90 dager etter at du mottok bestillingen. Dessverre kan vi ikke bytte varen for deg, men du kan returnere og gjenbestille varen i den fargen og størrelsen du ønsker. Ved å legge inn ny ordre direkte, unngår du at produktet blir utsolgt.

Kjøpte du det opprinnelige produktet på tilbud? Ta kontakt med oss på mail (post@protex.no) før du bestiller på nytt.

Slik returnerer du

  1. Fyll ut dette skjemaet med returkode og antall og legge det ved varen som skal returneres.
  2. Pakk inn produktene du ønsker å returnere i original emballasje og pakk deretter i en ytre emballasje. Bruk gjerne om igjen innpakningen den kom i. -Gjenbruk sparer miljøet!
  1. Bestill returfrakt via PostNord ved å trykke her.

Last ned returskjema dersom du mangler det.

Angre kjøpet

Hos oss kan du angre hele eller deler av kjøpet i 90 dager.
Dette forutsetter at varen er ubrukt med alle merkelapper på og at den returneres i varens originale emballasje.

Kreditering

Ved retur av en vare vil vi refundere beløpet for varen så fort vi kan, vanligvis samme dag som pakken ankommer. Det kan likevel ta noen dager før pengene kommer tilbake til din konto. Dersom du har betalt med kort vil pengene automatisk bli overført tilbake til ditt kort.

Dersom du har valgt faktura vil den kanselleres dersom du ikke allerede har betalt. Hvis forfallsdato er før vi rekker å motta returen, anbefaler vi at du betaler fakturaen for å unngå tilleggsgebyrer fra Klarna. Har du betalt fakturaen vil beløpet bli refundert.
Har du spørsmål angående din faktura kan du ta kontakt med Klarna kundeservice tlf. 21 01 89 91 eller kontakte kundeservice på deres nettside: klarna.com.

Reklamasjon

Ved reklamasjon må du i tillegg beskrive problemet med varen. Dersom du mener at det er en feil på varen ønsker vi at du tar kontakt med oss på post@protex.no og sender et bilde av feilen.