Protex AS

Protex AS er produsent av sko, tekstiler og egne, sterke merkevarer. Vi er også en verdsatt produksjonspartner til en rekke skandinaviske merkevareleverandører.

Målet vårt er å være markedsledende med våre egenproduserte nisjeprodukter. Samtidig skal vi, gjennom vår tilgjengelighet, fleksibilitet og kompetanse, være en foretrukket produksjonspartner for andre merkevareleverandører.

For å nå målene våre investerer vi i nødvendig kompetanse og teknologi og ser alltid etter løsninger som kan gi oss og våre partnere en fordel i et tøft, internasjonalt marked.

Den store styrken til Protex-konsernet er muligheten til å tilby alt fra rådgivning, utvikling og innkjøp til logistikkløsninger og leveranser av ferdige produkter av høy kvalitet. Produksjonen skjer ved fasilitetene til Protex sitt datterselskap i Estland, Protex Balti, samt hos utvalgte kvalitetsleverandører i Europa.

Protex AS er Miljøfyrtårn-sertifisert og datterselskapet Protex Balti AS er sertifisert ihht ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015.

Fakta om Protex AS

Hovedkontor: Ålen
Ansatte: 6
Grunnlagt: 1966
Eiere: Norskeid familieselskap
Datterselskaper: Protex Balti AS

Les mer om Protex Norge AS
Les mer om Protex Balti AS

Kontaktperson Protex Norge AS

Margrethe Engan Gjære
Daglig leder

Telefon:
+47 72 40 51 00 / +47 41 44 87 54

E-post: margrethe@protex.no