logo shepherd of Sweden

Shepherd of Sweden, grunnlagt i 1982, er et livsstilsbedrift med kontorer og lager i Svenljunga og egen produksjon i Europa. Deres visjon er å gi markedet verdens mest attraktive merke for produkter innen saueskinn og saueull med skandinavisk design. Shepherd of Swedens produktsortiment inkluderer tøfler, sko og tilbehør samt møbler til hjemmet. Produktene selges over hele Europa, USA og deler av Asia. Alt i saueskinn eller saueull.

Håndverk har alltid ligget våre hjerter nært. Kombinasjonen av skandinavisk design og genuint håndverk gir oss tidløse og vakre kvalitetsprodukter. Shepherds produkter er laget av ekte saueskinn og de fleste produseres i vår egen fabrikk. På denne måten har vi kontroll og tar ansvar for hele kjeden fra klargjøring av råskinnet til ferdig sluttprodukt. Våre dyktige medarbeidere gjør det meste av jobben for hånd, fra å kutte de ulike delene til å sy sammen sluttproduktet. Med over syv tiår med erfaring vet du at følelsen av hånden og presisjonen til fingrene er uslåelige verktøy.

Sauseskinn og saueull har unike egenskaper og funksjoner som ingen andre materialerkan matche. Saueskinn er også naturlig antibakterielt og har smussavvisende egenskaper, samt temperaturregulerende. Ved å lufte ull med jevne mellomrom i høy luftfuktighet holder du saueskinnet rent og friskt lenge uten å måtte vaske det.

Shepherd of Sweden

Viser alle 8 resultater

Nyhet